عمل جراحی زیبایی بینی استخوانی
3 تیر 1396عمل جراحی زیبایی باسن تزریق چربی لیفت و پروتز باسن
4 تیر 1396جراحی بینی گوشتی
پوست یکی از اجزاء بسیار مهم بینی می باشد. پوست علاوه بر اینکه ساختمان های زیر بینی را می پوشاند، تعیین کننده اصلی نوع بینی از لحاظ گوشتی بودن یا غیر آن است. چنانچه پوست ضخیم باشد به آن بینی به اصطلاح بینی گوشتی گفته خواهد شد و در غیر اینصورت غیر گوشتی می باشد. برای شکل دهی بینی در جراحی بینی های گوشتی روی بافت سخت یعنی استخوان و غضروف کار انجام میگیرد و اصولا روی پوست صورت هیچگونه دستکاری انجام نمی شود. در پوست از قسمت بسیار ضخیم گاهی مقداری از بافت چربی آزاد را امکان دارد که بردارند اما به هیچ وجه نباید خود پوست نازک شود چون احتمال دارد به بینی آسیب بزند و به دنبال آن بینی دچار بدشکلی شدیدی شود. متاسفانه در چنین مواردی که بینی آسیب خورده است ترمیم آن بسیار سخت و گاها غیرممکن می شود.
بینی های استخوانی و گوشتی چه تفاوتی دارند؟
در بینی های استخوانی چون پوست آن نازک است جزئیات استخوانی از زیر پوست دیده می شود، یعنی امکان دارد لبه های استخوان اگر چه از قبل شکسته شده باشد دیده و لمس گردد، همچنین در نیمه پایینی به علت نازک بودن پوست معمولا غضروف ها قوی تر و مستحکم هستند و پهنی و یا افتادگی در نوک بینی است، در حالیکه در بینی های گوشتی به علت کلفت بودن پوست جزییات استخوانی و غضروفی مشاهده نشده و غضروف ها معمولا نازک و ضعیفند چون پوست سنگین است. به همین علت نیز در این نوع بینی ها سر بینی پهن و افتاده می باشد.
افتادگی بینی گوشتی بعد از جراحی
بسیاری از کسانی که به علت بینی گوشتی به جراح مراجعه می کنند این نگرانی را دارند که بعد از جراحی، بینی آن ها افت نداشته باشد که البته این موضوع بسیار بستگی دارد به تکنیک های جراحی، تخصص جراح و دقت در روش جراحی. جراحی که در کار خود مهارت بالایی دارد به آسانی غضروف ها را تقویت نموده و مانع افتادگی آن بعد از جراحی می شود. و به این نکته توجه داشته باشید که بینی گوشتی به نسبت بینی های استخوانی مدت زمان بیشتری را برای از بین رفتن تورم نیاز دارند. و نتیجه نهایی عمل بعد از شش ماه مشخص می شود. به اصطلاح عامیانه بینی های گوشتی در مقابل بینی های استخوانی دیر تر جا می افتند.
ورم بینی بعد از جراحی
تورمی که بعد از جراحی بینی به وجود می آید طبیعی است. و در هر فردی شدت تورم متفاوت است. امکان دارد تورم شدید باشد یا خفیف و کبودی در اطراف چشم و زیر گونه ها ، کبودی و تورم بعد عمل جراحی زیبایی بینی موقت بوده و اگر موارد دیگری رعایت شود ، تورم قابل درمان می باشد. توجه داشته باشید که با سپری کردن دوره ی نقاهت بعد از جراحی بینی، میزان بسیاری از تورمات کم خواهد شد.
البته اندازه ی کبودی و تورم به این بستگی دارد که جراح در عمل جراحی چه تغییراتی را بر روی بینی انجام داده است، و همچنین جنس پوست بینی و استخوان های صورت نیز در میزان شدت کبودی و تورمات بعد از جراحی بینی موثر می باشد.
در کل توصیه می کنیم که نکات ساده ای را برای از بین بردن تورمات و کبودی ها رعایت فرمایید :
۱- استفاده از پمادهای آنتی بیوتیک و نیز پمادهای ضد التهاب می تواند تورمات را کاهش دهد و همچنین جای بخیه های عمل را نیز زودتر بهبود بخشد .
۲- بعد از برداشتن گچ روی بینی میزان ورم خیلی زیاد است ، اما اصلا نگران نباشید این ها طبیعی هستند و بعد از گذشت یک یا دو هفته به ندرت کم می شوند.
۳- به بینی خود ضربه یا آسیب وارد نکنید تا فرم بینی شما تغییر نیابد.
۴-آب آناناس یا آب کرفس هم برای کاهش تورمات ناشی از عمل مفید و موثر می باشد.
۵- باید سر بالا بخوابید و می توانید از بالشت های بلند استفاده کنید ( البته اگر به پهلو بخوابید مشکلی ایجاد نمی شود.)
۶- بعد گذشت 2 روز از جراحی باید از کمپرس سرد استفاده نمایید، کمپرس باعث کاهش کبودی ها می شود.
۷- بلند کردن اجسام سنگین باعث می شود فشار زیادی به سر وارد شود. ازین کار جلوگیری کنید.
۸- از غذاهای حاوی پروتئین و مواد غذایی سالم و سبزیجات استفاده نمایید چرا که تاثیر بسزایی در کاهش تورمات خواهد داشت.
چنانچه با مشکلی مواحه شدید می توانید با جراح خود تماس بگیرید.
آیا بینی گوشتی بعد از جراحی دچار افتادگی می شود ؟
اگر تکنیک هایی که جراح در حین عمل جراحی از آن استفاده کرده، اصولی و بر طبق استاندارد های جراحی باشد بینی بیمار بعد از عمل به ترمیم نیازی ندارد و عملا افتادگی نخواهد داشت. پس در بینی های گوشتی افتادگی وجود ندارد.
بینی های گوشتی به نسبت نوع استخوانی تورم و کبودی بیشتری خواهند داشت و به اصطلاح از بینی های دیگر دیرتر جا می افتد.
تزریق آمپول در بینی های گوشتی
آمپول های کورتون که تزریق می شوند در کم کردن تورمات بعد از عمل جراحی بسیار موثر خواهند بود. البته ای آمپول ها در افراد دارای پوست بینی ضخیم تزریق می شود. به این تکته توجه فرمایید که تجویز آمپول حتما توسط جراح انجام می شود و نباید خودسرانه این آمپول نزریق شود.